Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
    Днес, около 9:20ч на Първа БГ Армия (пред Кобра) мернах уникалния оранжев 156 Спорт Вагон .
    ако сам знаел колега да сам спрял да се запознаем.

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
    Да аз съм бил, да не си се движел "под прикритие", все пак не бих пропуснал ярко червената Жужи :P

Тая кола от месец я гледам редовно пред 102-ри блок в Надежда 1 ... в последстви разбрах, че собственика живее до апартамента на мои роднини в същия блок !
    колега като идваш кам надежда при твоите роднини обадисе

Comment

• Момчета да ви разкажа днес ми се случи нещо странно.Отивам в едно село и както си карам аз гледам яко алфиии ма нема ми повервате една след друга викам спим ли кво стаа са ?Ама съм почти сигурен , че беше истинско алфа след афла

Comment

• Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
        Момчета да ви разкажа днес ми се случи нещо странно.Отивам в едно село и както си карам аз гледам яко алфиии ма нема ми повервате една след друга викам спим ли кво стаа са ?Ама съм почти сигурен , че беше истинско алфа след афла
        Мно'у Алфи, викаш... http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=73279

Comment

• Днес на Тракия след отбивката за Ихтиман в посока София беше станала катастрофа (в последствие разбрах, че Гугутката е пострадал, видях две коли супер смачкани и един труп да лежи до платното...абе ужас).Та в задръстването карахме рамо до рамо с прекрасна тъмночервена 159 JTDm, ама регистрация не видях...
          Alfa 156
          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
            Днес на Тракия след отбивката за Ихтиман в посока София беше станала катастрофа (в последствие разбрах, че Гугутката е пострадал, видях две коли супер смачкани и един труп да лежи до платното...абе ужас).Та в задръстването карахме рамо до рамо с прекрасна тъмночервена 159 JTDm, ама регистрация не видях...
            Поправка, Гугутката пътувал в джип каран от някой мислещ се за богопомазан, който убил невинен човек.
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Кой беше колегата с номер 31/мисля/ от Италфеста, който днес към 20.00ч. мина покрай 8-ма поликлиника в Надежда...даде на заден да ми огледа колата и после продължи...?
              GTV 1.8 TS

Comment

• Червено ГТВ на Фантастикото на Кр.Село? Маце се качи и с потракващ вариатор се отнесе посока Борис...

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Баси кви клюкари сте софиянци.
                  ))..
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Баси кви клюкари сте софиянци.
                    Мани...не можеш да се скриеш...и някое чуждо гадже да повозиш, без да те гепят...
                    GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                      Мани...не можеш да се скриеш...и някое чуждо гадже да повозиш, без да те гепят...
                      Така си е
                      sigpic
                      SCUDERIA ITALIA
                      BMW 5-er
                      BMW 7-er
                      Fiat GP

Comment

• ГТВ на Евлоги Георгиев Фейслифт с голямото крило И едно едро момче го караше....мисля беше с екстремски табели + Зелена 166 на България 2.4жтд И двете днес преди има ншма един час
                        Аз бех дегизиран с една 124-ка

Comment

• днес към 9:55 ч, при Билла в Левски В - 156-ца с номер от феста "37" (може и да е било нещо подобно -мернах го за 1-2секунди)
                          sigpic
                          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Вчера към 11 сутринта червено ГТВ леко смачкано отпред в дясно, с червен стикер на задното стъкло ... Бях със 147-цата !
                            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                              ГТВ на Евлоги Георгиев Фейслифт с голямото крило И едно едро момче го караше....мисля беше с екстремски табели
                              Ако е цвят "Бордо" може би е бил minkata...

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                                Вчера към 11 сутринта червено ГТВ леко смачкано отпред в дясно, с червен стикер на задното стъкло ... Бях със 147-цата !
                                Всъщност е вляво, ама не съм я виждал тая кола и не знам на кой е.
                                sigpic
                                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                                X